Förattfå ut det mesta av saffranssmaken så blanda den gärna med lite lite sprit innan. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Blanda en glasyr av florsocker ochvatten. Florsocker blandat i Vatten. Vispa ägg och socker. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Såhärluftiga såg suffléerna ut när de var inne i ugnen. I helgen bestämde jag mig föratt göra sufflé förförsta gången ochförberedde mig mentalt föratt det här kommer misslyckas
Därförfår ni här ursprungsreceptet och ev. Men när du är framme vid ”det här kallas för pâté à bombe” så smält gelatinet i micron och låt det gå ner i äggblandningen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det här är en frågeställning som jag har funderat på sedan diskussioner om resistent stärkelse kom upp och ett par pusselbitar föll nyligen på plats som jag tror kan åtminstone vara en förklaring till varför vissa människor upplever negativa symptom som utvecklas när de äter lågkolhydratkost och kom på en metod att äta lågkolhydratkost utan attfå några problem med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.