Vi är lite oroliga att strömmen ska försvinna eftersom vi ju har besök av en väldig storm ikväll här nere, men vi håller tummarna för att vi inte ska tappa kontakten igen
Det härhar jag gjort sedan jag kom hit ↓. Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Surdegsmakar’n har den där gången tagit hjälp av en medhjälpare som bakat brödet. Vikningen har hjälpt till så att det blivit riktigt stora lufthål även fast det är bakat på vanligt vetemjöl
Här är några rökta skinkor från en vanlig butikshylla. Ibland kan man nästan tro att man precis har gjort det, men efter en närmare titt på innehållsförteckningen ser man att man ätit kokt skinka, med smak av rökarom, inklädd i en lantlig och genuint designad förpackning
Dela det här. Jag har nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.