30 kilo
genom att bara äta pizza med botten av dinkelmjöl och han behöver inte sin diabetesmedicin längre. Dom använder bara närproducerade ingredienser, färska råvaror, och även deras vanliga pizza har dom gjort nyttigare genom att slopa sockret och saltet. Det finns ett tredje alternativ till botten, inte lika nyttigt som dinkel men bättre än vanlig vit deg, älsklingen tog den och jag tror det var av råg. Corren har skrivit om dom, liksom Diabetstidningen. Lite dyrare kanske, men inte mycket, och lokalen har sett sina bästa dagar (även om det var rent överallt), men personalen är jättetrevlig, pizzorna supergoda och att dessutom veta att dom är nyttigare än vanligt, ja det gör ju inte saken sämre. Hälsopizzan som jag åt innehåller förutom botten av just dinkelmjöl: Mozarella, getost, färska champinjoner, zuchini, aubergien, selleri (kommer jag utesluta nästa gång), purjolök, lök, paprika, kalamataoliver, ruccola och tomater. Alla pizzor vi beställde var jättegoda och dom har en massa spännande och ovanliga kombinationer. Så, har ni vägarna förbi så stanna till och ät på Pizzeria Adratic och nej, detta inlägg är inte sponsrat, tyvärr .
Vilken dag är en bra dag för pizza. Jo, alla dagar i veckan, skulle jag säga. I alla fall med denna härliga variant som jag gjorde som avslutning på måndagskvällen efter ett avkopplande yogapass
- Lyxig hälsopizza för vardagsnjutare 2 portioner. Pizza är kanske inte det första man kopplar samman med fräsch mat, men smakar du denna så ändrar du definitivt din mening
hälsopizza,. Pizza med allt det goda. 24 juli 2016, 21. 37. När man säger att man gjort pizza själv tror många att man stått flera timmar i köket och donat
Jag är inget direkt pizzamonster, därimot kebabfreak haha. Men när jag ser såna här recept som ska kunna "ersätta" dålig snabbmat blir jag bara såå nyfiken
En riktigt god pizza som äts ljummen eller kall. Inspirationen till detta recept kom till ikväll då jag längtade efter en rawfoodpizza som jag blev serverad på Mimmis visthus i Norrköping i somras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.