Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Verkligen en SUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfisk och gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
Sitter och mumsar på lite svenska jordgubbar med lättvispad grädde. För jag kan gå under dagen och klura på vad vi ska äta på kvällen så slutar det ändå inte som jag tänkt
OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, och därmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
God kväll/natt, får jag nästan säga=) Vi har precis varit hemma hos grannarna och grillat lite lax. Till sällskap, förutom grannarna, så kom fina Emilie och hälsade på bara sådär
Det förstår ni säkert då ni ser dagens måltid som blev fiskpinnar och potatismos. Dessutom är maken bäst på att göra den supergoda såsen som liknar den man fick i skolan
Enkel ochgod - en vinnande kombination när det gäller matlagning. Putsa och skiva fläskfilén. Den här rätten är så underbart god men samtidigt väldigt enkel att tillaga
Salta och peppra. Stek dom i stekpanna tills dom fått lite färg och lägg dom sedan i en ugnsform. Skär en röd paprika i tärningar och skär ett gäng färska champinjoner i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.