Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Promenad till gymmet. Lugn jogg från gymmet. In i ugnen, 200 grader i 5-10 minuter eller tills "smuldegen" fått lite färg. 5-10 minuter eller
Idag blev det favoriten potatis & sötpotatisklyftor med grillspett av kyckling och en sallad med avocado, spenat,röd lök, röd paprika och gurka som kryddats med färskpressad citron, himalayasalt,cayennepeppar och B- jäst flingor
- /kilot. Idag har jag jobbat dag, vilket innebar att jag tränade EFTER jobbet. ). Inte så ofta det händer men jag måste säga att det var rätt skönt för det var inte mycket folk där en fredag eftermiddag
Imorse klev jag upp och drack en proteinshake innan jag knallade över bron till gymmet för ett tidigt (nåja, tidigt för att vara söndag) pass ashtangayoga
Några långsamma och korta joggingpass och ett par yogapass har det blivit, men det var inte förrän ett par veckor sedan jag fick den där "wow-känslan" tillbaka (endorfinrus) som är så härlig med träning och som jag saknat
Och nu när mitt mål är att bygga på mig lite mer muskler och bli starkare innan jag börjar dieta inför SM så vill jag mer än någonsin riva av ett grymt pass i gymmet
Skön söndag, la oss sent i natt så sov en stund i morse, senare åkte vi till gymmet och tränade. 4 kyckling filéer 1 gul lök2 vitlöks klyftor5 soltorkade tomater1/2 dl hackad persiljaSvarta oliver2 dl riven parmesanost5 dl grädde2 dl smörstekta kantareller Skal och saft av en citron3 tsk torkad rosmarin3-4 msk koncentrerad kyckling fondSaltSvartpepparGör så här. 3-4 msk koncentrerad
Vi tränade två gånger per dag, på ett av de bästa gymen jag varit på så det var ett rent nöje att gå dit, så det fanns utrymme för lite "fusk" när vi var ute och åt
Då är det perfekt att ta med något gott, och gärna nyttigt, att äta på vägen eller när man kommer fram till jobbet, skolan, gymmet eller vart man nu är på väg
Store sonen jobbar och bor fortfarande hemma och behöver alltid extra matlådor med sig både till jobbet och efter gymmet, så här blir det inget över, om jag säger så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.