Vispa ihop ägg och grädde, salta. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om. Lägg på ost sporadiskt över blandningen i stekpannan och häll sedan över äggstanningen, grädda i ugnen 200 grader tills osten har smält och fin färg uppstår
Ingredienser Portioner. 4 1 burk svarta bönor (à 400 g) 1 rödlök (gärna färsk) 3 msk olivolja pressad juice av 1 lime 1 msk flytande honung 1/2 tsk örtsalt 8 dl tärnad vattenmelon (ca 1/4 melon för 4 port) 100 g grönsallad 200 g fetaost 2 msk rostade pumpakärnor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Gör fina kulor av melonen och lägg i en skål. Riv ner limeskal och pressa över saften. Vänd ner spenaten, dela fetaosten och strö över den tillsammans med rostade cashewnötter och granatäppelkärnor
Matig och fräsch melonsallad med tre sortes melon, rostade frön och syrligt granatäpple. Blanda spenat, melon, matvete, sockerärtor och salladslök i en stor skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.