I veckan reste jag tillVietnam och tillbaka. I alla fall ifantasin. Den fantastiskavietnamesiska nudelsalladen från kokboken MonicaEisenmansasiatiska nudlar och smårätter fickmig att ta en resa ifantasins underbara värld
Jo minsann, det blev en tur på Östersjön i dag för vår del. Vi stack ivägtidigti morse med Katamaranen som tog oss till Rönne där vi vandrade runt några timmar
Såsen som vi hade till är en turkisk yoghurt med en klick creme fraiche och citron, salt och peppar. Jag lagade fetaostfyllda biffartillmiddagidag och serverade en god sallad till med spenat, babytomater, fetaost och päron
Igår kväll tog Michael och jag en turtillbakatill sommarens semestermål Toscana. När man avbryter varandra flera gånger under middagen för att säga "Vad grymma vi är", "Asså, det här var bara så jävla gott" och "Vad nöjd jag är", det måste bara betyda att maten var lyckad
Men det var väl trevligt att solen tittade fram i dag så viäntligen kunde ta vår turtill Hönö. Har till och med lyckats dra på mig en "kvinnlig bonnabränna" (linneistället för t-shirt)
Vi har haft turifacebooktävlingar de senaste dagarna, vunnitvarsintävling jag och Mattias. Annars är det typ sommar fortfarande här iinredningen, har intehunnit med mig alls i år, you may know why
Igår gjorde jag en tidsresatillbakatill barndomen. Jag upplevde hur jag satt i Farmors kök och på Mormors veranda med de svenskaste av svenska dofter i näsan - stekt fisk, kokt potatis och dill
Med litetur kommer det alltså att komma många fler diabetikertill godo framöver. return true. För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikadein på paleobloggen Under vårt tak
Som tur är så är inte alla söndagar så här. Jag gillar december, eller jag älskar december. December hade gärna kunnat vara några dagar längre, för visst är väl tideninnan julafton den absolut bästa
Då var det återigenmintur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även denna gången
Vi som har turen att få jobba fredagkväll måste ju trösta oss med lite gott. Jag vet inte hur ofta jag säger att det är så himlapraktiskt att baka i långpanna, men det tåls att sägas igen, för det ÄR praktiskt
Vilkentur att jag gjort det. Detta var en kaka som passar migi smaken. Fick den på ett kyrkkaffe för ett par veckor sen och då kändes den vansinnigt god och inte så söt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.