Den här gucamolen passar perfekt in på beskrivningen ovan. Jag vet att den klassiska gucamolen innehåller ytterligare några ingredienser, men det här är min version och jag verkligen tokgillar den
Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa. Gucamole. Gucamole. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till
Ibland byter vi ut gucamolen mot avocadoklyftor som marineras några minuter i en citrondressing. Bilden är lånadJag har gillat tex-mex sedan det kom på 1980-talet
Här med gucamole, mexikanskt cornbread, chilibönor och mangosalsa samt riven cheddar. Servera med tex gucamole, nachochips, cornbread, gräddfil, majs, bönor, ris, potatis osv osv
med bröd, gucamole, tomatsalsa, bönor osv. . Fantastiskt mört och fint kött. Efter dessa timmar i ugnen är köttet så mört att du drar enkelt isär köttet med bara gaffeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.