Vi har verkligen haft en soft morgon. Har märkt att det blir allt mer så på helgerna, att vi tar det lugnt, rusar liksom inte på och försöker beta av en to-do-lista som är längreän E6
Jag har alltid varit en grillchips tjej under alla år men nu har grillchipsen fått en konkurrent. Jag har upptäckt de naturliga chipsen som tex finns att hitta hos Rootfruit
före servering och garnera med jordgubbar. Jordgubbsceesecakeca 10 bitarBotten2 ägg1 dl socker1 dl vetemjöl½ dl sockerFyllning4 gelatinblad300 g jordgubbar1½ dl sockersaft av en lime3 dl vispgrädde200 g naturell färskost1 dl jordgubbar i mindre bitarGarnering1½ liter jordgubbarVispa ägg och socker pösigt. Mixa 300 g jordgubbar med socker och limesaft. 300 g jordgubbar
Ja, något som jag alltid misstänkt – fler av testpersonerna tyckte tacka smakade godareän lamm. Jag har alltid tyckt fårkött är gott, det ger lite mustigare smak än lammköttet, som ibland inte smakar så mycket tycker jag
Förra veckan var precis som de sista terminsveckorna i en skolbarnsfamilj brukar vara - ett himla flängande hit och dit mellan picknickar och avslutningar
Igår lagade jag en snabb och lätt vardagsfavorit till mig och J. Denna värmande soppa brukade jag ofta laga när barnen var yngre och min fantasi var noll, liksom plånbokens innehåll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.