Däremot hämtar jag inspiration från andra recept och igår satt jag och läste massa indiska grytrecept (indiskt är nog min favorit bland utländska matkulturer) och blev väldans sugen på lite sådär garam masala-yoghurt-curry-lite starkt men ändå mjukt-smak (läs indiskt) och då blev resultatet detta
Alla grytrecept blir i princip godare med buljong, men eftersom jag inte hade någon god buljong hemma – och bogen dessutom har goda ben som fick koka med – fick det räcka med vatten och vin
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. För utan Carnegie Porter blir det ingen portergryta, det är en sak som är bambu
Det är grytsäsong och ni kan räkna med att jag kommer att sätta upp en massa grytrecept. Dagens grytrecept är en kycklinggryta med champinjoner och morötter, klassiska höstrâvaror som ni enkelt kan hitta lokalproducerade nu i höst
Recepten varierar, som så många grytrecept gör. Själen har längtat efter både kök och vårpyssel. att inte dra igång med vårsådd och annat är det svåraste att avstå från (näst lyfta barnen och snurrkrama dem) nu efter op
Alla grytrecept blir i princip godare med buljong, men eftersom jag inte hade någon god buljong hemma - och bogen dessutom har goda ben som fick koka med - fick det räcka med vatten och vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.