Grymma kamben med Jack Daniel’s glaze
Dehlins kök
Dehlins kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 7-8 timmar
  • 2 kg kamben
  • Steakhouse rub
  • 2 msk flingsalt
  • 1 msk chiliflakes
  • 2 msk råsocker
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk koriander, malen
  • 1 msk senapsfrön, gula
  • 2 msk sellerisalt
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk rosmarin, torkad
  • 1 msk svartpeppar, nymalen
  • Jack Daniel’s glaze
  • 1 hel vitlök
  • 1 msk olivolja
  • 1,6 dl vatten
  • 2,4 dl ananasjuice
  • 0,6 dl teriyakisås
  • 1 msk soja
  • 3 dl farinsocker
  • 3 msk citronsaft
  • 3 msk silverlök
  • 1 msk Jack Daniel’s Whiskey
  • 1 msk ananas
  • 0,5 tsk cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.