Grillade revbensspjäll med coleslaw
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg
  • tjocka revbensspjäll
  • 2 tsk
  • salt per liter vatten
  • 3 st
  • skivade vitlöksklyftor
  • 1 tsk
  • svartpepparkorn
  •  
  • Glaze
  • 1 dl
  • honung
  • 2 st
  • pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl
  • japansk soja
  • 4 tsk
  • pepparmix
  • 3/4 kg
  • vitkål
  • 1 st
  • stor morot
  • 1 st
  • liten gul lök
  •  
  • Dressing
  • 3 dl
  • turkisk eller grekisk yoghurt
  • 1/2 dl
  • lättmajonnäs
  • 2 tsk
  • dijonsenap
  • 1/2-1 msk
  • pressad citron
  • 1/2 tsk
  • salt
  • 1 tsk
  • pepparmix

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.