Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
Jag grillar helst på kolgrill då det är mest miljövänligt och undviker alla former av tändvätska. Jag hade ingen äggula hemma till majo och behövde få en krämigare konsistens, det fick bli brynt smör istället
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Lägg spjällen i en tjock plastpåseoch häll över marinaden. Här har jag samlat många av mina goda tillbehör till vårens och sommarens kommande grillmiddagar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Fräs grönsakernaoch vitlöken i smör och tillsätt spenaten. Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.