Grillade fiskspett med en bourgogneslungad rotfruktssallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram fiskfilé(er) , , gärna fastare fisk som lax eller odlad hälleflundra
  • 4 st grillspett
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 2 st rödbetor
  • 2 st morot
  • 0.5 st kålrot
  • 4 st potatis(ar) , små
  • 8 st Schalottenlök(ar) , små
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 0.5 ask rucola
  • 1 st gul lök(ar) , finhackad
  • 2 msk smör
  • 4 dl rött vin , gärna bourgogne, eller annat kraftigt vin
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk honung
  • 2 st timjankvist(ar) , färska
  • 1 salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.