Borsta potatisen och picka den med en gaffel, skala och klyfta löken grovt. Ofta med mycket saftigt resultat och en smak som kan varieras i det oändliga
Putsa oxfilénoch marinera minst en timme innan tillagning. Ta upp oxfilén, torka av den. Blanda med bearnaisesåsen och lägg tillbaka blandningen i potatisarna
Späd med mjölkblandningen och vispa med elvisp en kort stund till ett lätt mos. Smält socker tillsammans med kalvfond, balsamvinäger, pressad mandarinsaft i en liten kastrull
Toppa med lite riven parmesanost och rostad lök. Salta och peppra oxfilémedaljongerna. Halvera cocktailtomaterna och lägg dem på en ugnsplåt med snittytan uppåt
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin ochvitlök
tomat,. Fräs lökoch morot smör i en kastrull. oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.