Grillad marinerad hälleflundra med gräslöksaioli och västerbottenchips
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g hälleflundra
  • 4 bitar
  •  
  • Marinad
  • 3 msk rapsolja
  • 1 msk vinäger
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • Nymalen svartpeppar
  •  
  • Gräslöksaioli
  • 2 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk finhackad gräslök
  • Salt
  •  
  • Tomatsallad
  • 600 g blandade ekologiska tomater
  • gärna i olika färger
  • ½ rödlök
  • 200 g rucola
  • 1 msk balsamvinäger
  •  
  • Västerbottenchips
  • 3 dl riven Västerbottenost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.