Servera fiskenmedpotatismed sås, salladen och toppa medrivenpepparrot. Hacka löken fint, värm den medvinäger och vittvini en kastrull till en reduktion
IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ha ner dessa i en skål tillsammansmedpotatisen. Gnugga och dela potatisentillmindrebitar. Rör ihop allt och avsluta med att strössla gökärts-blommor ovanpå
Lammracksen blev perfekta och potatisklyftorna örtades in och grillades, också för att spara plats. Pappa brukar alltid servera en ärtpuré med mynta till lammet och här är min egen variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.