Grillad kalventrecôte med bulgursallad och parmesankräm
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 msk gräslök
  • 2 msk olivolja
  • 1 salt
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 msk persilja
  • 1 msk dragon
  • 0.5 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 1 salt och peppar
  • 1 dl parmesanost
  • 1.5 dl crème fraiche , 15%
  • 1 msk citron(er) , pressad
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 salt och peppar
  • 1 msk olja
  • 0.5 dl hackad basilika
  • 0.5 dl persilja , hackad
  • 5 dl vatten
  • 2 dl bulgur , hela korn
  • 0.5 tärning(ar) ekologisk hönsbuljong
  • 1.5 burk(ar) kronärtskockshjärtan
  • 1 krm salt
  • 4 skiva(or) kalventrecôte

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.