Grillad kalkonfilé med XO-potatispuré, bakad brysselkål och lingonsås
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 stora kalkonfiléer
  • 10 medelstora potatisar (av mjölig sort)
  • 1/2 dl Grädde
  • 25 g Smör
  • 1 dl Mjölk
  • 100 g riven ost, Allerum XO
  • 8 brysselkålshuvuden
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 liten palsternacka
  • 1 liten morot
  • 1/2 rödlök
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1/2 flaska rödvin
  • 1 tsk timjan
  • någon skvätt kalvfond
  • 1/2 dl rårörda lingon
  • smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.