Idag blev det premiär grillat, det blev… Grilladfläskytterfilé späckad med kryddig korv. Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korv och bacon
Servera köttet medgurksalladenoch dragonmajonnäsen. Blanda smulad fetaost med rädisor och spenat. Grilla hårt runt omkring så de får ordentligt med färg
Grilladfläskytterfilé. Blanda med finstrimlad paprika, fänkål, crème fraiche och kryddor. Kör mandlarna i en mixer eller kryddkvarn (eller hacka dem med kniv)
Rör ihop ajvar med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Vill du inte göra två såser går det lika bra att servera ajvarn som den är, utan att blandas med crème fraiche
Skär i knappa centimetertjocka skivor på längden och smörj in med olivolja, salt och peppar. Det här uttrycket att smaker gifter sig väl med varandra kanske är föråldrat, men ett kärleksfullt möte maträtterna emellan var det
Jag serverade köttet tillsammans medgrillade körsbärstomater, champinjoner, aioli och klyftpotatis. Perfekt grillmiddag en solig dag, typiskt med regnskvätten bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.