Idag blev det premiär grillat, det blev… Grilladfläskytterfilé späckad med kryddig korv. Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korv och bacon
Men vi börjar idag med en grilladfläskytterfilémed en lite het glaze. Börja med att blanda alla ingredienser till glazen i en kastrull och koka upp och låt det sedan svalna
Rör ihop ajvar med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Vill du inte göra två såser går det lika bra att servera ajvarn som den är, utan att blandas med crème fraiche
Jag serverade köttet tillsammans medgrillade körsbärstomater, champinjoner, aioli och klyftpotatis. Perfekt grillmiddag en solig dag, typiskt med regnskvätten bara
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. -) Det här är väldigt lättlagat, väldigt gott och jag kommer fortsätta köpa fläskytterfilé, faktiskt i stället för fläskfilé
Putsa fläskytterfilén. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Bre ut färskosten på ena delen och lägg på basilikablad över hela filén. Här använt fläskytterfilé. Lägg sedan på "locket" och bind ihop med grillsnöre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.