Grilla biffarna över glöd eller i panna. Pensla köttet med smör-&rapsolja, salta och peppra. Fräs grönsakerna i smör&rapsolja och rör ner tillsammans med örter i couscousen
500 g biff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g biff Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 3 dl vatten 1 tärning grönsaksbuljong 3 dl couscous 8 salladslökar 1 knippe rädisor 150 g sockerärter 1 dl hackade färska örter 3 dl Kelda® mild citronsås
Grilla biffarna över glöd eller i panna. Pensla köttet med olja, salta och peppra. Fräs löken, rädisorna och sockerärtorna i smör och rapsolja och rör ner tillsammans med örter i couscousen
Lägg salladen på brödet, fortsätt med tomat, lök, pestobönor, burgare och rödlök. Blanda bönorna med pesto, crème fraiche, vitlök, örter och citronskal
Stek biffarnapåmedelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar
Souvlaki med sötpotatis, basilikamajonäs och tomatsallad. Jag grillade både bakpotatis och sötpotatis. Det blev souvlaki på kyckling, basilikamajonäs, tomat- och fetaostsallad och bakad potatis på grillen med örtsmör
En skomakarlåda är en skiva stekt biff som serveras med potatismos och sås, normalt sett serveras tillbehör i form av tärnad bacon och bitar av purjolök som läggs påbiffen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.