Grilla biffarna över glöd eller i panna. Pensla köttet med smör-&rapsolja, salta och peppra. Fräs grönsakerna i smör&rapsolja och rör ner tillsammans med örter i couscousen
500 g biff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g biff Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 3 dl vatten 1 tärning grönsaksbuljong 3 dl couscous 8 salladslökar 1 knippe rädisor 150 g sockerärter 1 dl hackade färska örter 3 dl Kelda® mild citronsås
Vi grillade när våra kompisar Martin och Annika kom på besök. Till det serverade vi bl a denna sallad. Dressingen tog jag inga mått på, men jag kan berätta vad jag hade i den
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Servera den nygrilladebiffenmed sallad, sås och baguette. Grilla biffarna. Just nu har man det lite roddigt med alla studieuppgifter som ligger framför en innan denna kurs är slut
Grilladbiff. Lägg på biffen och toppa med pepparrotssmör och örter. Börja med att pickla senapsfröna. Krossa den lätt, häll på lite av köttsaften från den grilladebiffen
Det blir definitivt ingen träning utan bara en massa god mat och lugna promenader med hundarna. Igår var vi förbi Thomas på Proteinbutiken i Gävle innan vi åkte hemåt och fick med oss lite kosttillskott
Engelsmännen har sin Yorkshirepudding till rostbiff. Den här smaksatte jag med salt och peppar. Puddingen kan man också smaksätta med kanel eller kar de mumma och ha som mellanmål
Grillad, snabbgravad lax, medgrillad endive och en matig sallad. Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kosten igen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Grillad hängmörad biffmed ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. hängmörad biff. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.