Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Blanda löken medavokado, rucola och räkor. sallad på räkor, avokado och rucola. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Grilladavokadomed chiliräkor. Lägg upp avokadobitar och räksalsa och servera med en grön shot. Skär avokadon först på mitten och ta ur kärnan men låt skalet vara kvar
Grilladavokadomed chiliräkor. Lägg upp avokadobitar och räksalsa och servera med en grön shot. Skär avokadon först på mitten och ta ur kärnan men låt skalet vara kvar
Blanda matvetet med gurka, örter, olja, citronsaft samt salt och peppar. Matvetesallad. Låt isterbandsköttet svalna, blanda sedan med rumsvarmt smör och en nypa salt
Matvetesalladmedgrillade grönsaker och halloumi. Torka bort överflödig marinad från kycklingbitarna och krydda därefter med salt och peppar efter egen smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.