Finhacka chili och paprika, blanda med osten. Vispa samman ägg med lite salt. Chili cheeseoch lökringar är ett måste till hamburgare ute på snabbmatskedjorna, inte för att vi hamnar där speciellt ofta men någon gång om året
Vi kör vidare medgrillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Pensla med flytande smör innan biffarna grillas eller stekes i stekpanna
Det är som en baconinbakad rund köttfärslimpa, ugnsstekt i panna med massor gott i. Såg ett matklipp på facebook för en tid sen, det var Joline som tipsade mig och det såg så galet gott ut så ikväll provade vi detta
Pensla med olja, citron och persilja eller helt enkelt med vanlig grillolja. Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem på grillen så blir de härligt möra och smakrika
Eftersom vi inte var hemma i onsdags så kollade vi på finalen av Grillmästarna när vi kom hem i torsdags och jag blev lite inspirerad av deras mixed grill tallrikar (grattis Martin föresten även om jag höll på Jimmy som ju faktiskt bor här i Torslanda)
Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
Lägg ner allt utom valnötterna i en salladsskål och häll på vinägretten och blanda den med salladen. Servera medpäronsalladenmed den så goda vinägretten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.