Vill du följa med mig och ta del av de grekiskasmakerna på plats och lära dig mer om hur jag ätit och tränat mig till en bättre hälsa under de senaste 10 åren
Till spetten ljuvlig tzatsiki, en grönsallad och klyftpotatis med grekiskasmaker. Klyftpotatis med grekiskasmakerpotatisolivoljatimjansaltfetaostsoltorkade tomater, strimladesvarta och gröna oliverLägg potatisen, som du skurit i klyftor, i en långpanna med bakplåtspapper
Så har vi hunnit med terminens första VAB, vård av sjukt barn. Egentligen var det inte så blodigt, Sigrid, 3 år, var nog helt enkelt så trött att hon blev alldeles illamående en morgon
Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostade rotfrukter. Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.