Servera grilladeköttbullarmed sallad och dipsås. Det var ett “hål i väggen” med ytterst omysig belysning och inredning och maten tillagades på gatan utanför
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. skär runt det gröna fästet och gör sedan fyra jämnt fördelade skåror längs med hela
Jag var ju väldigt skeptisk till veckans middagar i Linas matkasse, men jag måste medge att gårdagens middag medgrekiskaköttbullar i tomatsås var riktigt god
Hetta upp ett grilljärn på medelhög värme. Lägg aubergineskivorna på ett serveringsfat, häll yoghurtsåsen över, strö över hackad persilja, strimlad chilifrukt samt nigellafrön och servera
Igår när vi åt grekisk mat på sjukhuset så fick vi med varma grönsaker istället för pommes frites och det var så gott så det blev en variant på det idag till köttet
Pensla dem på båda sidor med smör-&rapsolja. Skär auberginen i ½ cm tjocka skivor. Lägg ut de varma skivorna på ett fat och toppa med myntablad, russin, pinjenötter och smulad ost
Skär upp dina grillade lammracks och njut medaubergine och fyllda champinjoner. Det är gott och med en termometer i köttet så är det jättelätt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.