Grekisk fiskarsoppa
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g blandade filéer av fisk med vitt kött
  • ( torsk
  • flundra
  • hälleflundra
  • marulk
  • havsaborre
  • vittling
  • samt skalade räkor)
  • 5 dl olivolja
  • 2 stora gula lökar
  • skivade
  • 2 selleristjälkar
  • tunt skivade
  • 2 vitlöksklyftor
  • hackade
  • 5 dl vitt vin
  • 4 konserverade tomater
  • hackade
  • 1 apelsin
  • det rivna skalet
  • 1 tsk hackad färsk timjan
  • 2 msk hackad färsk persilja
  • 2 lagerblad
  • Salt
  • Peppar
  • Citronklyftor till serveringen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.