Lo mein är en Kantonesisk maträtt med äggnudlar där ingrediensernavarierar, den kan göras med kyckling, kött eller helt vegetarisk, det enda som är gemensamt i alla recept är just äggnudlarna
Välj gärna laxens stjärtbitar så slipper du ben. Börja med att frysa inlaxfiléerna, minst ett dygn. Häll på salt- och sockerblandningen samt dilleninnan den tinat helt
4 bitar gravad lax à 100 g. 1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan & vitlök. 1 citron. 600 g potatis. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 bitar gravad lax à 100 g 250 g frysta ärter 1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan & vitlök 1 citron 600 g potatis
Servera med citronklyftor och kokt potatis. Koka otinade ärter ca 3 min. Mixa ärterna, rör i crème fraiche och 1 krm salt. Grilla eller stek laxen 1 min per sida. 4 bitar gravad lax à 100 g. 1 dl Arla Köket® lätt crème fraicheparmesan&vitlök. 1 st citron. 600 g potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.