Dessutom får den gravadelaxen en att nästan tänka på julbord även om det är länge dit än. Klipp över dill efter tycke smak och krydda med salt & peppar
4 4 bitar lax (à 140 g) 900 g fast potatis 1 tsk socker 1/2 tsk salt 2 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 5 dl mjölk 2 msk hackad dill salt och peppar 50 g sugarsnaps 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Servera medlaxen och dekorera med lite dill. Önskar jag hade en liten balkong där man kunde ha lite örter men för er som har både potatisland och örtträdgård så är det i stort sett bara att inhandla laxen
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Garnera eventuellt med en dillkvist. Vänd ner dill och den varma potatisen. 1 Koka potatisen tills den är mjuk, cirka 15 minuter. Sjud cirka 5 minuter, smaka av med salt och peppar. 2 Servera potatisenmed rimmad lax, sockerärtor och en citronklyfta. 1 kg tärnad potatis. 500 g rimmad lax eller gravadlax i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.