-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Idag vill jag ge ett stort grattistill Marcus Näs, en av medlemmarna i Team Proteinbutikens utvecklingsteam som tävlade i sin första Classic Bodybuilding-tävling, Alströmertrofén, igår
Strödde lite citrontimjan över och sedan var den klar att njuta av. Kvällens friterade risottobollar med morotstzatziki till kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Sila bort kryddorna och häll tillbaka vätskan i kastrullen. Våga göra bearnaisesåsen från grunden. Fortsätt vispa på låg värme tills den tjocknar, lite som en vaniljkräm i konsistensen
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.