Jag driver alltså matbloggen MinLilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat. Helt enkelt sån mat som vi i vår familj äter, mest till vardags men även till fest
Till det så tar jag mina tillskott – omega 3, vitamin D, CLA. //I always start my mornings with my favorite breakfast – 1 dl oatmeal, 1 proteinshake, 1 egg, Clean drink and my supplements (Omega 3, Vitamin D and CLA) 1 dl gröt
Låt svälla i 10 minuter. Grädda lasagneplattor, en i taget i ugnen, 150 grader, ca 9-10 minuter. Låt den puttra ca 30-40 minuter. Tillaga i ugnen, 200 grader ca 20 minuter
Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Jesper Dahl, som arbetat många år i köket hos bla Leif Mannerström, visade oss hur vi skulle få ut fint kött från benen på den lilla halva grisen där på bordet
Goda utan så mycket salt, för saltgurka är inte min favorit. När gurkplantorna ger så mycket skörd att man inte hinner äta upp allt letar jag fram några gamla recept från förr i tiden
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.