Gratinerad rosépepparfisk
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatismos
  • 1 kg potatis
  • mjölig sort
  • 2 msk smör
  • 2 äggulor
  • Salt
  •  
  • Fisk
  • 6 (c:a 900 g) filéer av kolja
  • 4 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 10 rosépepparkorn
  • 1 liten burk champinjonkräm
  • 500 g räkor med skal
  • Smör till formen
  •  
  • Sås
  • 11/2 msk smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 5 dl silat fiskspad
  • 3 msk vispgrädde
  • 1-2 äggulor
  • 2-3 tomater
  • Ströbröd
  • Finklippt persilja eller dill
  • C.a 1/2 dl riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.