Dela kycklingfilén på längden. 4 kycklingfiléer. Bryn kycklingen runt om tills de får en gyllenbrun färg, salta och peppra strö över kycklingkrydda efter din egen smak
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofylldakycklingfiléer
En tomatsallad behöver inte alltid serveras kall. eller vänta det skall den aldrig göra. den skall alltid vara rumstempererad för att den skall smaka som bäst
Torka av kycklingfilén, lägg filen i en ugnsfast form. kycklingfilé. 1 kycklingfilé per person. per kycklingfilé behöver du även 1 msk fransk senap / 0,5 dl riven parmesanost / 1 tsk torkad dragon. Smaklig spis ♥ 1 kycklingfilé per person
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.