Gratinerad laxfärserad bergtungafilé
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st bergtungsfiléer
  • 150 g laxfilé
  • 1 st morot
  • 1 st lök
  • 1 st lagerblad
  • kryddpepparkorn
  • 5 dl fiskbuljong
  • 1.5 msk riven pepparrot
  • 0.75 dl crème fraîche
  • 100 g laxfilé
  • salt och peppar
  • 1 st röd paprika
  • 1 st gul lök
  • 1.5 tsk sambal oelek
  • 4 dl vin
  • 4 dl vatten
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 6 msk smör
  • salt
  • maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.