Gratineradblomkål. Lägg blomkålen i en ugnsfast form, och fördela champinjonstuvningen över. 1 blomkålshuvud. Koka blomkålen 5-10 minuter och låt den ånga av väl. Relaterade 1 blomkålshuvud 100 g champinjoner
Den här gratineradeblomkålen tillkom nyligen under såna omständigheter. Förväll blomkålsbuketterna några minuter i lättsaltat vatten och låt rinna av väl
Rensa blomkålen och bryt i mindre buketter. Smörj en ugnssäker form och fördela blomkålsbuketterna. Gratinera blomkålen i mitten av ugnen i 15 minuter. 1 blomkålshuvud
Servera kasslern till den gratineradeblomkålen. Dela blomkålen i buketter och förväll i lättsaltat vatten, ca 3 minuter. Bred såsen över blomkålen och gratinera i mitten av ugnen, ca 10 minuter. 1 st blomkålshuvud
Koka blomkålen och broccolikålen separat. Fördela broccolin och blomkålen i formen och täck över med ett lager okokta lasagneplattor Lasagne Con Spinaci Barilla
Dela blomkål och broccoli i buketter. Lax med fetaostyoghurt och gratinerade rödbetor, blomkål och broccoli (4 port)IngredienserGratinerade rödbetor, blomkål, broccoli3 rödbetor1 broccolihuvud0,5 blomkålshuvud2 dl grädde2 vitlöksklyftor2 dl riven ost med smak (jag använde parmesan) Lax4 st laxfileer (tinade)Citronpeppar och chiliflakesFetaostyogurt4 dl turkisk yoghurt1 pkt (ca 200 g) fetaostGör såhärGratinerade rödbetor, blomkål och broccoli. När rödbetorna stått inne i ca 20 minuter (känn med sticka, ska vara nästan klara) ta ut rödbetorna och lägg i blomkål och broccoli. Om du vill ha lite mjukare blomkål och broccoli kan du koka dem ca 4 minuter i lätt saltat vatten innan du ställer in dem i ugnen. 0,5 blomkålshuvud
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.