Ha ner i en gratängformoch blanda med blomkål, broccoli och löken. Gratängfyllning. Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner mindre träd av blomkål och broccoli
Vi kan också tipsa om en annan vegetarisk gratäng som vi gjort med broccoli och där västerbottensosten också bidrar med sin goda smak, klicka här för receptet
Vi käkade gratängenmed lite färska grönsaker och oliver. Jag har flera gånger läst receptet på den här gratängenoch tyckt att den verkat ganska god men jag har inte kommit mig för att testlaga den förrän nu
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmed rödspätta och räkor
Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.