Det glutenfria pajskalet är en ny favorit, som jag är riktigt nöjd med. Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, ochmed ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfriaoch Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Vi serverade den med rödbetssalladen, som ni fick recept på igår, och en bit gott bröd. zucchini, spenatoch fetaost (jag hade i salladsost istället för feta)
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.