Grönsaksbuljong - se & gör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 morot
  • 11 bit rotselleri
  • 12 gula lökar
  • 10,5 purjolök
  • 12 klyftor vitlök
  • 11 msk neutral olja
  • 11 lagerblad
  • 11 l vatten
  • 11 morot 1 bit rotselleri 2 gula lökar 0,5 purjolök 2 klyftor vitlök 1 msk neutral olja 1 lagerblad 1 l vattenHacka upp grönsakerna och stek dem i oljan tills de får färg. Häll på vattnet, lagerblad och koka upp. Koka i 20-30 minuter. Sila genom en sil. Häll i en ren burk eller frys in. Håller i 1 vecka i kylen!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.