Den här risgrynsgröten är lite annorlunda än den klassiska varianten. Detta är första delen i en serie med godsaker som jag har tagit fram till jul, fotograferade av den superbegåvade fotografen Saga Wendotte
Häll avoch låt rinna av. medelhavsyoghurt. rotselleri - skalad och skuren i strimlor. Blanda majonnäs med yoghurt, vinäger och kummin och smaka av med salt och peppar
Och det hoppas jag kunna inspirera till med mitt gröna julbord. Det är kanske lätt att avfärdaett vegetariskt julbord som tråkigt eller svårt men jag hävdar istället att det är gott och enkelt
Detta ska röras ihop igen. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
Blanda kakaopulvret med hett vatten och ställ åt sidan. Det här bakverket är en av mina favoriter. Kombon choklad, citron och lakrits är så fantastiskt gott
Det finns många fiskar som är lämpade att grilla precis som de är men så finns de dem som inte riktigt håller ihop när de läggs på grillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs i innan den hamnar på grillen
andbröstpotatisäpplegrädde/mjölksalt och pepparenbärcharlottenlökgräddemörk fond, typ oxeromKoka potatis och gör en potatispuré precis som vanligt men i slutet så riv ner ett syrligt äpple
Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Passar perfekt till en grillad kyckling tillsammans med en kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs och en liten klick dijonsenap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.