Koka bönornatills de blivit mjuka. Skär rödlökarna iskivor. balnda bönori rödlök i en skål. Pressa ned vitlöki kastrull, salt, peppar, olja, vinäger och vatten, koka upp
Bönoringår då och då imin mat sen jag skrev Låt bönor förändra dittliv – Kokboken, ett både gott och mättande tillbehör som även fungerade bra som medicin mot minaklimakteriebesvär häromåret
Kyl bönornai kallt vatten. Koka dem i lättsaltat vatten i en kastrull i några minuter. Ansa bönorna. Fräs bönornahastigt med lök och vitlökiolivoljai en stekpanna
I denna rätt är det de grönabönorna som får dominera och man har ett litettillskott av fläskkött. Detta är ett relativtvanligt sätt att laga grönsaker iKina, man har ofta mycket grönsaker men äter sällan vegetariskt
Ett rött och aromatisktris med smak av tomat, grönabönor och kött. Perserna är kända för sittris och de har många fantastiska recept som adas polo och persisktris med saffran
Vitlöksstektagrönabönor. färska grönabönor. Biffar av kidneybönor. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
10 st Champinjoner. 13 dl Grönabönor. 11 msk Lime. 11 klyfta Vitlök. 11 tsk Paprika krydda. 11 tsk Chilli krydda. 12 tsk Gurkmeja (Valfritt). 11 msk Basilika. 12,5 dl Gräddfil. 11 krm Salt (Valfritt). 11 krm Peppar (Valfritt). 1Ris eller nudlarKoka upp de grönabönorna. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfileni svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.