Ja frysen är knökeful men det hindrarmiginte från att baka ännu mera bröd. jag är beroende en så härlig känsla när man tar ut ett så när på perfekt bröd ur ugnen som man vårdat ett par dagar
De är så bra att ha ifrysen, de där champinjonerna. Ofta är det extrapris och då kan man passa på. Fast de är rätt billiga ändå och man kan bära hem en drös för att frysa in
Tittaifrysen och se vad man kan hitta. Potatismos och revbenspjäll. Det är vad vi har ätiti veckan och frysen håller faktiskt på att gapa tom nu på mat
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda
Här tillsammans med litepaprika och gräslök från min egen lilla kruka i köksfönstret (. Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det
Klipp ned färsk gräslökenligt smak och blanda försiktigt ned den hackade laxen i röran. Gräslök. Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inteminst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sigifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.