Vilken härlig och solig dag det blev. De mörka molnen försvann och fram kom en klarblå himmel. Jag gillar fiskgratänger då det är lätt att göra och ugnen sköter jobbet själv sen
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Krämig, gräddig pasta. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss. Fibrer och protein. De har längre koktid och kokar inte sönder på samma sätt, därför passar de bra också i biffar, gratänger och annat
Denna vecka har minst sagt varit stressig, kaotisk och tusen saker inbokade. Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.