I med vattnet också, och så de avrunna musslorna. Eftersom vi jobbar GI struntade vi i det vita vinet man så gärna öser över de små liven men brassade istället på medcitron
Lyft upp och varva plattor, sås, musslor på varma tallrikar, toppamed riven parmesan ochdill. Finhacka schalottenlök, repa några kvistar med timjan och lägg i en stor gryta med vinet
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilken överraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Jag älskar att laga vardagsmat av basvarorsom alltid finns hemma
Börja med att borstaoch skölja musslornanoggrant. Min fantasi skenade iväg med mig där jag stod i butiken, kunde helt klart känna doften från hav, vitt vin och fänkål
Smaka av såsen och red sedan av den med lite maizenaredning. En smidig vardagsrätt som funkar till ugnsrostadegrönsaker/rotfrukter, koktpotatis, pasta eller ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.