Är det något som faller mig i smaken så är det Massa goda tillbehör på en hemmagjord pizzadeg. Soltorkade tomaterRucolaRinglad honung Chevré ostGorgonzola Olivolja Lufttorkad skinkaDet blev så salt och gott, och honungen gjorde så det blev lite sött även☺️ ja mumsigt värre
ikväll blev det pizza till kvällsmat (och ett gäng kvällar framöver för dendelen). den här pizzan påminner mycket om den min mamma alltid gjort ända sedan jag varit liten
Tunn botten, tjock botten typ pan pizza, med egen pizzadeg, färdigköpt pizzadeg, på tortillabröd, på tunnbröd, på hönökaka eller som här, på formfranska
Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Förra veckans #melfest spenderades med min ena bästie och hennes pojkvän by my side
Lägg på önskad fyllning och grädda sedan enligt receptet ovan. Pizza är gott att göra hemma även om bottnen aldrig blir som på pizzerian, om man inte har sådana där speciella tillbehör som bakstenar och liknande förstås
Tack för alla fina ord och allt pepp kring vår första kokbok, det värmer verkligen. Nu har ju boken tyvärr blivit lite försenad från tryckeriet, och väntas i butik först i slutet av april, men ni vet väl att den som väntar på nåt gott
Jag har modifierat om lite ävenpåläggen, då för mycket "blask" blir att det vill inte grädda sig igenom, men med den här kombinationer blir det riktigt riktigt bra
Jag har lite dille på vattenmelonden här sommaren, jag vet inte hur många jag ätit faktiskt. Igår tänkte jag att jag skulle göra något roligare än att bara skiva upp den och äta som kvällsmys
Grädda snurrorna mitt i ugnen ca. Pizzasnurror eller pizzabullar är perfekta att ha på lager i frysen. Nu när det våras kanske det blir läge för en och annan oplanerad utflykt och då är det bara att slänga ner dessa i picknickkorgen
Fredag igen och en vecka har man redan hunnit jobba. Imorse på vägen till jobbet var jag tvungen att stanna och insupa den fantasktiskt vackra utsikt som man kunde skåda från bron över mot stan
Hemmagjord pizza är verkligen supergott, en riktig fredags- eller lördagsfavorit. Det här receptet är från viktväktarna men skiljer sig inte mycket från hur jag brukar göra i annat fall
men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.