Gottnyttår alla underbara läsare. Själv hade jag en underbar kväll på en fest med massa härliga vänner och bekanta och det blev party och dans in på småtimmarna
Om ca tio timmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Det blev Flädersorbet med citron och lime som toppades medChampagne. Jag serverade Sorbetchampagnenmed en liten tryffel som knappt syns på bilden… men jag lovar, den är där
Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch
Här hemma blev det mycket sparsamt med enkel mat, TV-soffa och hundmys. Tummen upp för bästa Persbrandt som skötte övergången klockrent med ”ring-klocka-ring”
Nu är det bara några timmar kvar på det här året, och siktet är inställt på ett nyttårmed massa spännande saker som man redan nu vet om, men också saker som kommer bli som en överraskning
Mina nyårslöften är att jobba med mitt dåliga tålamod sen att njuta mer av livet och familjen. Lättsaltade chips, gräddfil, löjrom och rödlök är ett snyggt ochgott tilltugg till bubblet
Har du redan nu bestämt dig för börja med LCHF efter nyår. Omstartskursen är en striktare, tuffare kurs som vänder sig till dig som redan har ätit LCHF ett tag, men kanske ramlat av banan lite och behöver en kickstart för att komma igång igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.