Något kryddigt, sött och lite salt är gotttill glöggen. Inte för att jag får imig några mängder av glögg (magen säger nej tack av någon anledning) men att sippalite på den varma drycken med literussin och mandlar är helt ok
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittarinte så tydligen NOT… Fickinspiration från en kompis och har ändrat lite
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Den senaste tiden har vi helt snöat in på grötfrukost här hemma. Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.