Gorgonzolaspäckad fläskfilé på potatisbädd
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 fläskfilé, ca 600 g 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 200 g rumsvarm gorgonzola
  • 7 strimlade, soltorkade tomater
  • i olja
  • steksnöre
  • 2 msk smör
  •  
  • Potatisbädd
  • 10 potatisar 1 sötpotatis 1 msk finhackad färsk rosmarin
  • 2 msk finhackad persilja
  • 4 vitlöksklyftor 3 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.