För jag kan tala om att det är sjukt goda. Jag kan inte låta bli att svänga ihop dom med jämna mellanrum och varje gång jag öppnar kylen och kommer på att den finns "Twix" kvar blir jag lite extra glad
Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det intealltid här. Men den här underbara tårtan med en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här
Kakan är god som den är, men kan bli ännu godare med glass eller grädde. Den här äppelkakan har litekänning av cheese cake, och jag vann faktisktpris med den i en äppelkaketävling på Allt om Mat för många år sedan
Ägg, havregurt, olja, sirapoch ljummet vatten blandas i en skål. Tål du inte havre, ta durramjöl. Ta sedan en matsked och ta upp lagom stor bitoch arbeta lätt på mjölat bakbord
Vet att det finnsbilligare på indiskabutiker men har inte fått klart för hur rent det är så det är Friends of Adams som gäller och det är en lyxprodukt när man som jag måste baka allt bröd till barnen
Forma till baguetter (glutenfritt är alltidkladdigt – ska vara. Lös upp jästen i vattnet i en annan skål ochtillsätt därefter även äggvita, olivolja, fiberhuskochsirap
Tillsätt ägg och mjölk, blanda tills det är klumpfritt. Blanda alla torra ingredienseri en skål. Hetta upp en stekpanna (helst gjutjärn) innan du börjar steka
Kavla ut den andra deghalvan och bred på fyllningen. Precisfärdigatilleftermiddagsfikat. Kanelbullar görs av andra halvan av degen och fördelas ovanpå vaniljkrämen
Jaja, det dröjer tillsvi kan kasta långkalsonger och broddar, plocka tussilagoochbrista ut i det berömda vårskriket (ni vet det där som Ronja Rövardotter bara var tvungen att få ur sig när våren hade anlänt), men ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.