Smaka av med salt och peppar. TipsNär potatissalladen har stått kan den ha dragit åt sig av såsen, då är det bara att röra ner lite mer filmjölk eller gräddfil till önskad konsistens
Dekorera med kapris och rödlök. Då blir den extra smakrik och god. Min svärfar är en mästare på att slänga ihop den här potatissalladen lite efter divisen man tager vad man haver, och själv hade jag inte kommit på tanken att blanda alla dessa ingredienser
Det var Ernsts potatissalladmed västerbottenost som var urenkel att röra ihop och himmelsk att äta. Den passade underbart med fina vänner runt vårt middagsbord och den passade lika bra på långbordet i grannens trädgård kvällen efter
av med t ex. Den är nämligen god också helt utan potatis, eftersom det är fetaost och oliver i. Den här potatissalladen brukar Maja göra, men jag hittar inte receptet på hennes blogg
Vi bestämde oss i sista stund för att åka, så jag var uppe klockan fem för att laga potatissalladen och kycklingklubbor och packa picknickkorgen, så att vi skulle hinna fram i tid och ändå ha egen mat med oss
Det går även bra att liva upp potatissalladenmed annat om man önskar det, tex gräslök. Ska jag vara ärlig blev den betydligt godare och fräschare än de man köper i butik
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.